Prona e trafikantit, qendër për gratë e trafikuara

Me gurët që janë mbledhur në det, gratë formojnë mozaikë të ndryshëm që dëshirojnë t’i nxjerrin në shitje. Janë femra të trafikuara për prostitucion dhe të dhunuara nga familjarët e tyre, të cilat strehohen në qendrën që u inagurua së fundmi në Sarandë.