Pronat e ushtrisë, Xhaferaj përplaset me Peleshin

Publikuar më: 30/5/2022, ora 14:49

Pronat e ushtrisë, Xhaferaj përplaset me Peleshin

Publikuar më: 30/5/2022, ora 14:49

Dhënia me qira e 67% të territorit te bazave luftarake për projekte turistike vuri përballë deputetin Ferdinad Xhaferaj dhe ministrin e Mbrojtjes, Niko Peleshi. Në interpelancën e kërkuar në Kuvend, deputeti i PD akuzoi ministrin se ka nxjerre jashtë planit të përhapjes se Ushtrisë 133 hektarë, akuza këto që nga Peleshi u cilësuan si spekulative.

Pronat e ushtrisë, Xhaferaj përplaset me Peleshin

Publikuar më: 30/5/2022, ora 14:49

Dhënia me qira e 67% të territorit te bazave luftarake për projekte turistike vuri përballë deputetin Ferdinad Xhaferaj dhe ministrin e Mbrojtjes, Niko Peleshi. Në interpelancën e kërkuar në Kuvend, deputeti i PD akuzoi ministrin se ka nxjerre jashtë planit të përhapjes se Ushtrisë 133 hektarë, akuza këto që nga Peleshi u cilësuan si spekulative.