Pronat në Gjirin e Lalëzit, SPAK kontrollon në Durrës banesat e 7 personave

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:12

Pronat në Gjirin e Lalëzit, SPAK kontrollon në Durrës banesat e 7 personave

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:12

Shtatë kontrolle banesash dhe 5 urdhër-arreste janë veprimet më të reja të SPAK, në kuadër të hetimit për zaptimin dhe tjetërsimin e pronave përgjatë bregdetit në Gjirin e Lalëzit. Mes personave që iu kontrolluan banesat, ishte edhe ajo e ish-drejtorit të Hipotekës së Durrësit, Bedri Luku.

Pronat në Gjirin e Lalëzit, SPAK kontrollon në Durrës banesat e 7 personave

Publikuar më: 9/11/2021, ora 15:12

Shtatë kontrolle banesash dhe 5 urdhër-arreste janë veprimet më të reja të SPAK, në kuadër të hetimit për zaptimin dhe tjetërsimin e pronave përgjatë bregdetit në Gjirin e Lalëzit. Mes personave që iu kontrolluan banesat, ishte edhe ajo e ish-drejtorit të Hipotekës së Durrësit, Bedri Luku.