Propaganda dhe terreni, si bëhen operacionet kundër kanabisit e çfarë u serviret publikut?

Pas njoftimit zyrtar të Policisë së Shtetit mbi ngjarjen e rëndë të ndodhur në Kune Vain të Lezhës, hetimet ende nuk kanë nxjerrë planin operacional që kishin efektivët për djegien e parcelës me hashash.