Propozimet e Berishës: Përgjysmim të taksës së naftës dhe transport publik falas

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:52

Propozimet e Berishës: Përgjysmim të taksës së naftës dhe transport publik falas

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:52

Partia Demokratike kërkon nga qeveria subvencionimin e plotë të biletave për transportin urban dhe interburan si edhe përgjysmimin e taksës mbi karburantet. Në një deklaratë për mediat, kryetari i PD-së, Sali Berisha akuzoi ekzekutivin se abuzon me fondet publike nëpërmjet inceneratorëve dhe nuk merr në konsideratë nevojat e qytetarëve.

Propozimet e Berishës: Përgjysmim të taksës së naftës dhe transport publik falas

Publikuar më: 8/8/2022, ora 15:52

Partia Demokratike kërkon nga qeveria subvencionimin e plotë të biletave për transportin urban dhe interburan si edhe përgjysmimin e taksës mbi karburantet. Në një deklaratë për mediat, kryetari i PD-së, Sali Berisha akuzoi ekzekutivin se abuzon me fondet publike nëpërmjet inceneratorëve dhe nuk merr në konsideratë nevojat e qytetarëve.