Propozimet e Mediut: Komitet kombëtar për integrimin dhe ndryshim të sistemit zgjedhor

Fatmir Mediu, nga Asambleja Kombëtare e Partisë Republikane, renditi një sërë propozimesh që sipas aleatëve të demokratëve zgjidhin krizën politike në vend në plan afatgjatë.

Ndër to, Mediu përmendi një Komitet Kombëtar për integrimin europian dhe sistem proporcional kombëtar me lista të hapura.