Propozimet e PD, Balla: Të hapur për çdo diskutim përveç organeve të vetingut

Publikuar më: 19/10/2021, ora 15:32

Propozimet e PD, Balla: Të hapur për çdo diskutim përveç organeve të vetingut

Publikuar më: 19/10/2021, ora 15:32

Propozimet e Partisë Demokratike në lidhje me Reformën Territoriale, atë zgjedhore dhe vetingun e politikanëve gjetën gatishmërinë e socialistëve për t’u ulur në tryezën e bisedimeve. Kreu i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla nuk përjashtoi mundësinë e bashkëpunimit me opozitën në lidhje me këto çështje, por mohoi që pjesë e tryezës të bëhen bisedimet për ndryshimet kushtetuese për zgjatjen e organeve të vetingut në drejtësi.

Propozimet e PD, Balla: Të hapur për çdo diskutim përveç organeve të vetingut

Publikuar më: 19/10/2021, ora 15:32

Propozimet e Partisë Demokratike në lidhje me Reformën Territoriale, atë zgjedhore dhe vetingun e politikanëve gjetën gatishmërinë e socialistëve për t’u ulur në tryezën e bisedimeve. Kreu i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla nuk përjashtoi mundësinë e bashkëpunimit me opozitën në lidhje me këto çështje, por mohoi që pjesë e tryezës të bëhen bisedimet për ndryshimet kushtetuese për zgjatjen e organeve të vetingut në drejtësi.