Propozimet e PD-së për Reformën Zgjedhore, Gjiknuri: Jemi dakord në parim

Damian Gjiknuri, bashkëkryetar i Komisionit të Posaçëm për Reformën Zgjedhore, deklaroi para mediave, pas mbledhjes së tryezës për Refomën Zgjedhore, se është dakord në parime me propozimet e Partisë Demokratike për identifikim, votim dhe numërim elektronik.