Propozimet për statutin, Kadilli: “Çmontohet” vula e kryetarit dhe forcohet vota e anëtarit

Ish-kandidati për kryetar të Partisë Demokratike, Fatbardh Kadilli, ka depozituar këtë të martë propozimet e tij për ndryshimet statutore në partinë ku ai bën pjesë.