Propozimi francez, Kovaçevski pret versionin zyrtar: Nuk ka ende diçka të re. DASH përshëndet planin Macron

Publikuar më: 28/6/2022, ora 16:10

Propozimi francez, Kovaçevski pret versionin zyrtar: Nuk ka ende diçka të re. DASH përshëndet planin Macron

Publikuar më: 28/6/2022, ora 16:10

Për Maqedoninë e Veriut propozimi francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë mbetet i papranueshëm. Kryeministri Dimitar Kovaçevski, tha se ende po pret versionin zyrtar dhe final të formulës Macron, ndërsa vendosi 3 kushte kryesore. Sakaq, Departamenti Amerikan i Shtetit, përshëndeti planin francez dhe tha se ka ardhur koha që Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut të përparojnë drejt BE.

Propozimi francez, Kovaçevski pret versionin zyrtar: Nuk ka ende diçka të re. DASH përshëndet planin Macron

Publikuar më: 28/6/2022, ora 16:10

Për Maqedoninë e Veriut propozimi francez për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Bullgarinë mbetet i papranueshëm. Kryeministri Dimitar Kovaçevski, tha se ende po pret versionin zyrtar dhe final të formulës Macron, ndërsa vendosi 3 kushte kryesore. Sakaq, Departamenti Amerikan i Shtetit, përshëndeti planin francez dhe tha se ka ardhur koha që Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut të përparojnë drejt BE.