“Propozimi i pahijshëm”, arabët kërkojnë portin e Durrësit pa garë

Projekti për të cilin interesohet qeveria shqiptare dhe kompania nga Emiratet e Bashkuara Arabe, EMAAR, është ndërtimi i një marine dhe resorti turistik, që do të zëvendësojë portin e Durrësit, më të madhin në vendin tonë.