Propozimi nga Krasniqi: Partia me burime informale të humbasë mandatin

Publikuar më: 20/9/2022, ora 09:34

Propozimi nga Krasniqi: Partia me burime informale të humbasë mandatin

Publikuar më: 20/9/2022, ora 09:34

Nëse një parti politike apo kandidat ka qoftë edhe një cent financim të dyshimtë dhe aq më pak nga jashtë, menjëherë duhet t’i ndërpritet mandati. Ky ishte propozimi konkret, madje radikal, i ekspertëve të ftuar në studion e Debatit në A2 CNN, ku u diskutua pikërisht për rrezikun e parave të dyshimta në politikën shqiptare.

Propozimi nga Krasniqi: Partia me burime informale të humbasë mandatin

Publikuar më: 20/9/2022, ora 09:34

Nëse një parti politike apo kandidat ka qoftë edhe një cent financim të dyshimtë dhe aq më pak nga jashtë, menjëherë duhet t’i ndërpritet mandati. Ky ishte propozimi konkret, madje radikal, i ekspertëve të ftuar në studion e Debatit në A2 CNN, ku u diskutua pikërisht për rrezikun e parave të dyshimta në politikën shqiptare.