Protagonistët e titullit bardheblu: Rezultatet larguan sherret, të përsërisim Skënderbeun në Evropë

Gjysma e dytë e sezonit rezultoi pikë kthese për titullin e Tiranës, me trajnerin Emmanuel Egbo që gjeti menjëherë mangësitë në formacion dhe thuri një formacion me mentalitet fitues e cila rezistoi deri në fund.