Protesta dhe përçarje, politika mes samitit të BE dhe protestës së opozitës

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:11

Protesta dhe përçarje, politika mes samitit të BE dhe protestës së opozitës

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:11

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të dhënë detaje për zhvillimet më të fundit politike ishte pedagogu i komunikimit Erlis Çela.

Protesta dhe përçarje, politika mes samitit të BE dhe protestës së opozitës

Publikuar më: 24/11/2022, ora 20:11

I ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 CNN për të dhënë detaje për zhvillimet më të fundit politike ishte pedagogu i komunikimit Erlis Çela.