Protesta e 13 shtatorit, deputetët e PD të ndarë edhe për pjesëmarrjen

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:34

Protesta e 13 shtatorit, deputetët e PD të ndarë edhe për pjesëmarrjen

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:34

Përçarja brenda grupit parlamentar demokrat vihet re edhe në qëndrimet për protestën e thirrur nga Partia e Lirisë, gjithashtu në opozitë, pranë inceneratorit të Tiranës më 13 shtator. Deputetët pranë Berishës konfirmojnë pjesëmarrjen, ndërsa ata pranë Bashës dhe Alibeajt nuk preferojnë të bëhen pjesë.

Protesta e 13 shtatorit, deputetët e PD të ndarë edhe për pjesëmarrjen

Publikuar më: 8/9/2022, ora 13:34

Përçarja brenda grupit parlamentar demokrat vihet re edhe në qëndrimet për protestën e thirrur nga Partia e Lirisë, gjithashtu në opozitë, pranë inceneratorit të Tiranës më 13 shtator. Deputetët pranë Berishës konfirmojnë pjesëmarrjen, ndërsa ata pranë Bashës dhe Alibeajt nuk preferojnë të bëhen pjesë.