Protesta e 7 korrikut, 1000 policë në terren për rendin dhe sigurinë

Publikuar më: 6/7/2022, ora 15:36

Protesta e 7 korrikut, 1000 policë në terren për rendin dhe sigurinë

Publikuar më: 6/7/2022, ora 15:36

Policia e shtetit ka nisur punën përgatitore lidhur me protestën e Partisë Demokratike. Burime pranë uniformave blu thanë se pritet të angazhohen përafërsisht 1000 efektivë të komisariateve forcave të ndërhyrjes së shpejtë por edhe agjentë civilë të cilët do të jenë në terren për të konstatuar paligjshmëri. Ashtu si dhe herët e tjera, Policia ka parashikuar kordonin e efektivëve në dyert e Kryeministrisë ndërsa pikat e larta të objekteve të rëndësisë së veçantë në Bulevardin Dëshmorët e Kombit do të ruhen nga forcat speciale.

Protesta e 7 korrikut, 1000 policë në terren për rendin dhe sigurinë

Publikuar më: 6/7/2022, ora 15:36

Policia e shtetit ka nisur punën përgatitore lidhur me protestën e Partisë Demokratike. Burime pranë uniformave blu thanë se pritet të angazhohen përafërsisht 1000 efektivë të komisariateve forcave të ndërhyrjes së shpejtë por edhe agjentë civilë të cilët do të jenë në terren për të konstatuar paligjshmëri. Ashtu si dhe herët e tjera, Policia ka parashikuar kordonin e efektivëve në dyert e Kryeministrisë ndërsa pikat e larta të objekteve të rëndësisë së veçantë në Bulevardin Dëshmorët e Kombit do të ruhen nga forcat speciale.