Protesta e 7 korrikut, analistët: Test për PD e Berishës, “non-grata” step aleatët

Publikuar më: 6/7/2022, ora 13:02

Protesta e 7 korrikut, analistët: Test për PD e Berishës, “non-grata” step aleatët

Publikuar më: 6/7/2022, ora 13:02

Protesta e 7 korrikut, më shumë se një mesazh për qeverinë, do të jetë një test për PD e Sali Berishës. Këtë mendim ndajnë analistët Aristir Lumezi dhe Edlira Gjoni të cilët për A2 CNN shpjeguan edhe arsyet pse sipas tyre aleatët historik të demokratëve kanë hezituar të bëhen pjesë e organizimit të protestës.

Protesta e 7 korrikut, analistët: Test për PD e Berishës, “non-grata” step aleatët

Publikuar më: 6/7/2022, ora 13:02

Protesta e 7 korrikut, më shumë se një mesazh për qeverinë, do të jetë një test për PD e Sali Berishës. Këtë mendim ndajnë analistët Aristir Lumezi dhe Edlira Gjoni të cilët për A2 CNN shpjeguan edhe arsyet pse sipas tyre aleatët historik të demokratëve kanë hezituar të bëhen pjesë e organizimit të protestës.