Protesta e 7 Korrikut, demokratët organizojnë edhe diasporën

Publikuar më: 5/7/2022, ora 15:10

Protesta e 7 Korrikut, demokratët organizojnë edhe diasporën

Publikuar më: 5/7/2022, ora 15:10

Indrit Hoxha, sekretar për Emigracionin dhe Diasporën pran Partisë Demokratike tregon për angazhimin e diasporës shqiptare në manifestimin që parashikohet para kryeministrisë.

Protesta e 7 Korrikut, demokratët organizojnë edhe diasporën

Publikuar më: 5/7/2022, ora 15:10

Indrit Hoxha, sekretar për Emigracionin dhe Diasporën pran Partisë Demokratike tregon për angazhimin e diasporës shqiptare në manifestimin që parashikohet para kryeministrisë.