Protesta e 7 korrikut, Meta: Imazhi më i bukur i demokracisë, institucionet të reagojnë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 17:07

Protesta e 7 korrikut, Meta: Imazhi më i bukur i demokracisë, institucionet të reagojnë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 17:07

Presidenti i Republikës Ilir Meta përshëndeti protestën e 7 korrikut duke e cilësuar atë si imazhin më të bukur të një demokracie në veprim. Në një postim në Facebook, Meta e quajti të pajustifikueshme indiferencën përballë atyre që i konsideron si megaskandale korruptive. Kreu i shtetit kërkoi nga institucionet që të dëgjojnë zërin e qytetarëve dhe të marrin përgjegjësitë e tyre për situatën ku ndodhet vendi.

Protesta e 7 korrikut, Meta: Imazhi më i bukur i demokracisë, institucionet të reagojnë

Publikuar më: 8/7/2022, ora 17:07

Presidenti i Republikës Ilir Meta përshëndeti protestën e 7 korrikut duke e cilësuar atë si imazhin më të bukur të një demokracie në veprim. Në një postim në Facebook, Meta e quajti të pajustifikueshme indiferencën përballë atyre që i konsideron si megaskandale korruptive. Kreu i shtetit kërkoi nga institucionet që të dëgjojnë zërin e qytetarëve dhe të marrin përgjegjësitë e tyre për situatën ku ndodhet vendi.