Protesta e 7 korrikut, Spiropali: Nuk është kundër qeverisjes, por për të marrë PD

Publikuar më: 4/7/2022, ora 20:54

Protesta e 7 korrikut, Spiropali: Nuk është kundër qeverisjes, por për të marrë PD

Publikuar më: 4/7/2022, ora 20:54

Ministrja Elisa Spiropali komentoi në Debat dhe protestën e thirrur nga ish-kryeministri Berisha në Tiranë më 7 korrik. Spiropali u shpreh se kjo protestë nuk është kundër qeverisë, por për të marrë përfundimisht Partinë Demokratike.

Protesta e 7 korrikut, Spiropali: Nuk është kundër qeverisjes, por për të marrë PD

Publikuar më: 4/7/2022, ora 20:54

Ministrja Elisa Spiropali komentoi në Debat dhe protestën e thirrur nga ish-kryeministri Berisha në Tiranë më 7 korrik. Spiropali u shpreh se kjo protestë nuk është kundër qeverisë, por për të marrë përfundimisht Partinë Demokratike.