“Protesta e 8 janarit për rimarrjen e selisë”, Sorina Koti sqaron edhe pozicionin e saj në PD

Publikuar më: 6/1/2022, ora 10:18

“Protesta e 8 janarit për rimarrjen e selisë”, Sorina Koti sqaron edhe pozicionin e saj në PD

Publikuar më: 6/1/2022, ora 10:18

Deputetja e Partisë Demokratike, Sorina Koti e cila një ditë më parë u shfaq krah komisionit të rithemelimit të PD, Sorina Koti ka folur në studion e Ditari në A2 CNN se çfarë do të ndodhë në protestën e 8 janarit të thirrur nga ky komision. Ajo mohoi të ishte pjesë e komisionit të Rithemelimit të PD-së, por shtoi se është në krah të demokratëve dhe anëtarëve që duan hapjen e PD dhe rimarrjen e selisë.

“Protesta e 8 janarit për rimarrjen e selisë”, Sorina Koti sqaron edhe pozicionin e saj në PD

Publikuar më: 6/1/2022, ora 10:18

Deputetja e Partisë Demokratike, Sorina Koti e cila një ditë më parë u shfaq krah komisionit të rithemelimit të PD, Sorina Koti ka folur në studion e Ditari në A2 CNN se çfarë do të ndodhë në protestën e 8 janarit të thirrur nga ky komision. Ajo mohoi të ishte pjesë e komisionit të Rithemelimit të PD-së, por shtoi se është në krah të demokratëve dhe anëtarëve që duan hapjen e PD dhe rimarrjen e selisë.