Protesta e Aleancës, disa momente nga fjalimet

Protesta e sotme kundër vendimit që solli shembjen e Teatrit Kombëtar pa fjalimet e shumë pjestarëve të botës së artit dhe të shoqërisë civile, këto janë disa nga momentet më interesante.