Protesta e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit zhvendoset para SPAK

Avokatja dhe aktivistja Adriana Kalaja tregon në A2 lëvizjet ligjore që do të mbajnë në këmbë kauzën e Teatrit.