Protesta e djeshme, eksperti: Dhuna po përdoret si mjet, por opozita po shmang “kostot” e larta

Arjan Dyrmishi, ekspert për çështjet e sigurisë, komenton në A2 CNN protestën e shtatë të opozitës, që me ndryshim nga ajo e mëparshme pati një përshkallëzim të tensionit mes palëve.
Sipas Dyrmishit, kjo është pjesë e një strategjie për të zhvilluar protestën “në kushte ku rritet pasiguria” dhe se thirrja për protestë paqësore “është retorike dhe jo përmbajtjesore”.

Shkarkoni aplikacionin e A2