Protesta e emigrantëve, Sejko: Një parti e diasporës? Nuk është zgjidhje

Për të tretën ditë radhazi , diaspora protestoi para kryeministrisë. Protesta që nisi në mesditë zgjati një orë.

Asaj i’u bashkuan krahas shqiptarëve që jetojnë jashtë, të organizuar nga Genc Sejko, edhe disa studentë, artistë dhe banorë të Unazës së Re. Pas protestës tek kryeministria, një pjesë e protestuesve vijuan në këmbë drejt teatrit, për shembjen e të cilit, gjatë muajve të mëparshëm pati gjithashtu protesta të vazhdueshme.

  • LAJMI I FUNDIT | Rama: 30 Qershorin e fituan qytetarët edhe për ne
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Gjithçka vjen pas 30 qershorit duhet ta fitojmë ne për qytetarët
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria u kërcënua, u godit, u lëkund, por nuk u rrëzua falë SHBA e BE
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria sot është çliruar nga makthi i gjysmës së parë të vitit
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më djegie mandatesh
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më parti molotovësh
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ata që ndërmorën këtë aventurë, e pësuan edhe për të tjerët që vijnë pas
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Qëndruam në anën e duhur të historisë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Zgjedhjet tona të brendshme nuk mund t’i ngjajnë zgjedhjeve të mëparshme