Protesta e familjarëve: Mbetemi në rrugë, pronari të zbatojë kontratën – A2

Protesta e familjarëve: Mbetemi në rrugë, pronari të zbatojë kontratën

Janë zgjuar të rrethuar nga policia dhe të terrorizuar nga dhuna e përmbaruesve për t’u shembur shtëpinë.