Protesta e Ilir Metës, analistët: Arriti qëllimin e saj, opozita duhet të ketë një plan të përbashkët

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:29

Protesta e Ilir Metës, analistët: Arriti qëllimin e saj, opozita duhet të ketë një plan të përbashkët

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:29

E vogël në përmasa, por protesta e thirrur nga Ilir Meta, sipas analistëve Aleksandër Çipa dhe Elis Çela, arriti të përmbushë dy qëllimet e saj kryesore. Mungesën e Berishës dhe deputeteve të PD, Çela e lidh me përmasat e vogla që kishte protesta e 13 shtatorit.

Protesta e Ilir Metës, analistët: Arriti qëllimin e saj, opozita duhet të ketë një plan të përbashkët

Publikuar më: 14/9/2022, ora 16:29

E vogël në përmasa, por protesta e thirrur nga Ilir Meta, sipas analistëve Aleksandër Çipa dhe Elis Çela, arriti të përmbushë dy qëllimet e saj kryesore. Mungesën e Berishës dhe deputeteve të PD, Çela e lidh me përmasat e vogla që kishte protesta e 13 shtatorit.