Protesta e naftëtarëve, Dautaj: Gjykata na ka dhënë të drejtë, por zgjidhje nuk kemi ende

Naftëtarët e uzinës së përpunimit të naftës në Ballsh janë mbledhur sërish në protestë ditën e sotme, me kërkesat për rifillimin e punës dhe marrjen e pagave të prapambetura.