Protesta e naftëtarëve në Ballsh, punëtorët përplasen fizikisht me policinë

Është përshkallëzuar, në një përleshje me forcat e policisë dhe atyre të ndërhyrjes së shpejtë, protesta e naftëtarëve të uzinës së përpunimit të naftës, në Ballsh.