Protesta e opozitës, marshim, rrethim institucionesh dhe gaz lotsjellës – A2

Protesta e opozitës, marshim, rrethim institucionesh dhe gaz lotsjellës

Luçiano Boçi dhe Petro Koçi përballë njëri tjetrit në A2 CNN