Protesta e opozitës, përplasje me policinë, gaz e ujë

Për më shumë se 4 orë, opozita zhvilloi protestën e tretë kombëtare, me kërkesë kryesore largimin e Qeverisë së Edi Ramës dhe hapjen e rrugës për zgjedhje të lira dhe të ndershme. Përplasjet me Policinë nuk u shmangën para Kryeministrisë, por më të forta ato ishin përpara Kuvendit.

Shkarkoni aplikacionin e A2 CNN