Protesta e opozitës, vendimi i gjykatës dhe problemi kryesor i Shqipërisë

Publikuar më: 3/3/2023, ora 21:46

Protesta e opozitës, vendimi i gjykatës dhe problemi kryesor i Shqipërisë

Publikuar më: 3/3/2023, ora 21:46

“Fakti që Berisha dhe mbështetësit e tij lajmëruan miting ditën e vendimmarrjes gjyqësore e dobësoi edhe aktin e tyre politik. Mendoj se dha dhe një mesazh të gabuar për drejtësinë dhe të tjerët. Fakti që ata u tërhoqën menjëherë nga mitingu është edhe një autokritik. Nuk ka ndodhur ndonjëherë në pluralizëm të mbash protestë ditën e vendimit të gjykatës. Protestën bëje për akte të mëdha politike dhe nëse shihje parullat, ato nuk lidheshin me gjykatën, por me gjë tjetër. Nëse do të ishte bërë dje do të kishte kuptim. Mendoj se ata e kuptuan, por nuk mund të tërhiqeshin dot” Kështu u shpreh Afrim Krasniqi, nga Instituti i Studimeve Politike, teksa ishte i ftuar në “Intervistë nga Merita Haklaj dhe komentoi zhvillimet politike të së premtes, protestën e opozitës dhe vendimin e Gjykatës së Apelit për drejtimin e Partisë Demokratike.

Protesta e opozitës, vendimi i gjykatës dhe problemi kryesor i Shqipërisë

Publikuar më: 3/3/2023, ora 21:46

“Fakti që Berisha dhe mbështetësit e tij lajmëruan miting ditën e vendimmarrjes gjyqësore e dobësoi edhe aktin e tyre politik. Mendoj se dha dhe një mesazh të gabuar për drejtësinë dhe të tjerët. Fakti që ata u tërhoqën menjëherë nga mitingu është edhe një autokritik. Nuk ka ndodhur ndonjëherë në pluralizëm të mbash protestë ditën e vendimit të gjykatës. Protestën bëje për akte të mëdha politike dhe nëse shihje parullat, ato nuk lidheshin me gjykatën, por me gjë tjetër. Nëse do të ishte bërë dje do të kishte kuptim. Mendoj se ata e kuptuan, por nuk mund të tërhiqeshin dot” Kështu u shpreh Afrim Krasniqi, nga Instituti i Studimeve Politike, teksa ishte i ftuar në “Intervistë nga Merita Haklaj dhe komentoi zhvillimet politike të së premtes, protestën e opozitës dhe vendimin e Gjykatës së Apelit për drejtimin e Partisë Demokratike.