Protesta e Partisë së Lirisë dhe “loja” e Ballës me demokratët

Publikuar më: 13/9/2022, ora 13:42

Protesta e Partisë së Lirisë dhe “loja” e Ballës me demokratët

Publikuar më: 13/9/2022, ora 13:42

Gazetari Aristir Lumezi ishte i ftuar në studion e “Ditarit”, në A2 CNN.