Protesta e Partisë së Lirisë, tubimi mbahet sot pasdite pranë inceneratorit të Tiranës

Publikuar më: 13/9/2022, ora 11:38

Protesta e Partisë së Lirisë, tubimi mbahet sot pasdite pranë inceneratorit të Tiranës

Publikuar më: 13/9/2022, ora 11:38

Partia e Lirisë ka thirrur sot protestën kundër korrupsionit. Protesta do te mbahet tek inceneratori i Tiranës në Sharrë. Thirrjes i është bashkuar dhe Partia Demokratike e Sali Berishës. Në protestë do të ketë fjalime me folës nga të dyja partitë. Gazetari Ervin Koçi jep detaje.

Protesta e Partisë së Lirisë, tubimi mbahet sot pasdite pranë inceneratorit të Tiranës

Publikuar më: 13/9/2022, ora 11:38

Partia e Lirisë ka thirrur sot protestën kundër korrupsionit. Protesta do te mbahet tek inceneratori i Tiranës në Sharrë. Thirrjes i është bashkuar dhe Partia Demokratike e Sali Berishës. Në protestë do të ketë fjalime me folës nga të dyja partitë. Gazetari Ervin Koçi jep detaje.