Protesta e PD, Koçi: Siguria e Samitit është e panegociueshme

Publikuar më: 5/12/2022, ora 10:19

Protesta e PD, Koçi: Siguria e Samitit është e panegociueshme

Publikuar më: 5/12/2022, ora 10:19

Gazetari Ervin Koçi komenton ngjarjet më interesante të politikës, me fokus për primaret e PD dhe organizimin e protestës gjatë Samitit europian.