Protesta e pedagogëve, kërkesat dhe përballja me kryeministrin

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:41

Protesta e pedagogëve, kërkesat dhe përballja me kryeministrin

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:41

Pedagogu Sandër Kovaçi ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për kërkesat e tyre dhe përballja me kryeministrin Rama.

Protesta e pedagogëve, kërkesat dhe përballja me kryeministrin

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:41

Pedagogu Sandër Kovaçi ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN nga ku foli për kërkesat e tyre dhe përballja me kryeministrin Rama.