Protesta e studentëve, Albana Vokshi dhe Milva Ikonomi në Debat – A2

Protesta e studentëve, Albana Vokshi dhe Milva Ikonomi në Debat

Përshkallëzimi i protestës së studentëve dhe tërheqja e qeverisë. Në Debatin e datës 7 dhjetor 2018, përballen Albana Vokshi, deputete e Partisë Demokratike dhe Mila Ikonomi, deputete e Partisë Socialiste.