Protesta e studentëve, në rrethe janë të pavendosur dhe të paqartë – A2

Protesta e studentëve, në rrethe janë të pavendosur dhe të paqartë

Pak orë para ditës së paralajmëruar nga studentët për të rinisur protestat e ndërprera në janar të këtij viti, një pjesë e mirë e tyre në Universitetet e rretheve janë të paqartë nëse do të protestojnë ose jo dhe mbi mënyrën se si.

Shkarkoni aplikacionin e A2