Protesta e studentëve, policia u sekuestron ngrohëset me gaz! – A2

Protesta e studentëve, policia u sekuestron ngrohëset me gaz!

Protesta e studentëve, e cila ka hyrë në ditën e 11 të saj u shoqërua dhe me momente tensioni mes tyre dhe policisë.

Shkarkoni aplikacionin e A2