Protesta e studentëve, qëllohet me gurë godina e Ministrisë së Arsimit

Studentët kanë qëlluar me gurë drejt godinës së Ministrisë së Arsimit. Disa nga xhamat e ministrisë janë thyer. Gjithashtu, është qëlluar edhe me shashka dhe tymuese.