Protesta jashtë parlamentit, Berisha: Kuvendi si bunker, revolucioni jo mburojë për PD

Publikuar më: 16/2/2023, ora 16:45

Protesta jashtë parlamentit, Berisha: Kuvendi si bunker, revolucioni jo mburojë për PD

Publikuar më: 16/2/2023, ora 16:45

Demokratët u mblodhën sërish para parlamentit për të protestuar për çështjen Mcgonigal dhe lidhjet e tij me kryeministrin Edi Rama, teksa brenda Kuvendit zhvillohej seanca plenare. Lideri Berisha ishte mes deputetëve të përjashtuar, por ndryshe nga të tjerët nuk tentoi të futej në seancë. I shoqëruar nga anëtarë të Këshillit Kombëtar, iu drejtua mbështetësve që e prisnin para Parlamentit.

Protesta jashtë parlamentit, Berisha: Kuvendi si bunker, revolucioni jo mburojë për PD

Publikuar më: 16/2/2023, ora 16:45

Demokratët u mblodhën sërish para parlamentit për të protestuar për çështjen Mcgonigal dhe lidhjet e tij me kryeministrin Edi Rama, teksa brenda Kuvendit zhvillohej seanca plenare. Lideri Berisha ishte mes deputetëve të përjashtuar, por ndryshe nga të tjerët nuk tentoi të futej në seancë. I shoqëruar nga anëtarë të Këshillit Kombëtar, iu drejtua mbështetësve që e prisnin para Parlamentit.