Protesta kundër luftës, restoranti derdh vodkën ruse dhe e zëvendëson me ukrainase

Publikuar më: 28/2/2022, ora 10:51

Protesta kundër luftës, restoranti derdh vodkën ruse dhe e zëvendëson me ukrainase

Publikuar më: 28/2/2022, ora 10:51

Një restorant mjaft popullor në Las Vegas ka protestuar, në mënyrën e tij, kundër luftës që Rusia ka nisur në Ukrainë. Banakierët dhe kamerierët e restorantit “Evel Pie” janë filmuar duke derdhur vodkën ruse në rrugë, për ta zëvendësuar me vodka ukrainase, për të cilën po ofrojnë edhe një çmim promocional, me vetëm 5$ për një gotë.

Protesta kundër luftës, restoranti derdh vodkën ruse dhe e zëvendëson me ukrainase

Publikuar më: 28/2/2022, ora 10:51

Një restorant mjaft popullor në Las Vegas ka protestuar, në mënyrën e tij, kundër luftës që Rusia ka nisur në Ukrainë. Banakierët dhe kamerierët e restorantit “Evel Pie” janë filmuar duke derdhur vodkën ruse në rrugë, për ta zëvendësuar me vodka ukrainase, për të cilën po ofrojnë edhe një çmim promocional, me vetëm 5$ për një gotë.