Protesta në ishullin e emigrantëve, Von der Leyen dhe Meloni, vizitë në Lampedusa

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:17

Protesta në ishullin e emigrantëve, Von der Leyen dhe Meloni, vizitë në Lampedusa

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:17

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen dhe kryeministrja italiane xhorxhia Meloni zbarkuan ne Lampedusa, ishullin italian ku mijera emigrante vijne cdo dite nga vendet e Sfrikes se Jugut. Meloni tha se zgjidhja per nje komb nuk duhet te jete ngarkese per nje komb tjeter, ndersa von der leyen tha se eshte Europa ajo qe vendos kush hyn territorin e saj, jo trafikantet apo kontrabandistet.

Protesta në ishullin e emigrantëve, Von der Leyen dhe Meloni, vizitë në Lampedusa

Publikuar më: 17/9/2023, ora 17:17

Presidentja e Komisionit Evropian Ursula von der Leyen dhe kryeministrja italiane xhorxhia Meloni zbarkuan ne Lampedusa, ishullin italian ku mijera emigrante vijne cdo dite nga vendet e Sfrikes se Jugut. Meloni tha se zgjidhja per nje komb nuk duhet te jete ngarkese per nje komb tjeter, ndersa von der leyen tha se eshte Europa ajo qe vendos kush hyn territorin e saj, jo trafikantet apo kontrabandistet.