Protesta në Mal të Zi, mijëra protestues kundër marrëveshjes mes shtetit dhe kishës serbe

Publikuar më: 8/7/2022, ora 13:55

Protesta në Mal të Zi, mijëra protestues kundër marrëveshjes mes shtetit dhe kishës serbe

Publikuar më: 8/7/2022, ora 13:55

Nga Tuzi, analisti Kristian Dukaj komenton ngjarjet në vendin fqinj.