Protesta në mbarë vendin, reagimi i amerikanëve pas vendimit së gjykatës për abortin

Publikuar më: 25/6/2022, ora 13:27

Protesta në mbarë vendin, reagimi i amerikanëve pas vendimit së gjykatës për abortin

Publikuar më: 25/6/2022, ora 13:27

Nga njëri cep në tjetrin. Vendimi historik i Gjykatës së Lartë për të drejtën e abortit shkaktoi një reagim të fortë dhe mjaft emocional.

Protesta në mbarë vendin, reagimi i amerikanëve pas vendimit së gjykatës për abortin

Publikuar më: 25/6/2022, ora 13:27

Nga njëri cep në tjetrin. Vendimi historik i Gjykatës së Lartë për të drejtën e abortit shkaktoi një reagim të fortë dhe mjaft emocional.