Protesta në Shkodër, fermerët: Nafta pa akcizë u jepet atyre që nuk punojnë

Publikuar më: 1/7/2022, ora 17:11

Protesta në Shkodër, fermerët: Nafta pa akcizë u jepet atyre që nuk punojnë

Publikuar më: 1/7/2022, ora 17:11

Nafta pa akcizë i ka shkuar personave që nuk e punojnë token dhe jo fermerëve të vërtetë. Me këtë pretendim, fermerë të qarkut të Shkodrës kanë protestuar përpara zyrave rajonale të bujqësisë, duke kërkuar edhe nisjen e hetimeve nga prokuroria. Në mbështetje të tyre kanë qenë edhe deputetë të PD të qarkut të Shkodrës.

Protesta në Shkodër, fermerët: Nafta pa akcizë u jepet atyre që nuk punojnë

Publikuar më: 1/7/2022, ora 17:11

Nafta pa akcizë i ka shkuar personave që nuk e punojnë token dhe jo fermerëve të vërtetë. Me këtë pretendim, fermerë të qarkut të Shkodrës kanë protestuar përpara zyrave rajonale të bujqësisë, duke kërkuar edhe nisjen e hetimeve nga prokuroria. Në mbështetje të tyre kanë qenë edhe deputetë të PD të qarkut të Shkodrës.