Protesta, pedagogë dhe studentë bashkë kundër ligjit

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, shkon në 33 numri i viktimave
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, humb jetën 69-vjeçari nga Tirana
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 25 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 8 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 24 raste të reja në Tiranë, 1 në Durrës
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 15 të prekur në një Call Center