Protesta për rritjen e çmimeve: Kërkohet ndërhyrje nga qeveria, paralajmërohet përshkallëzim

Qindra qytetarë u mblodhën në një protestë para Kryeministrisë, e cila zgjati rreth një orë si një kundërpërgjigje ndaj rritjes së çmimeve të produkteve dhe shërbimeve në vend. Ata kërkuan ndërhyrjen e qeverisë dhe paralajmëruan përshkallëzim të protestave në rast se nuk do ketë reagim.