Protesta për teatrin. Mbi dy orë para pedonales, rikthim të mërkurën

Artistët dhe qytetarët që kishin mbrojtur kauzën e Teatrit Kombëtar hapën siparin e protestave. E radhës do të jetë të mërkurën në 17:30 dhe jo vetëm në Tiranë.