Protesta tek inceneratori, Meta: SPAK të heqë shaminë që i ka vendosur në sy Rama me Veliaj

Publikuar më: 13/9/2022, ora 19:46

Protesta tek inceneratori, Meta: SPAK të heqë shaminë që i ka vendosur në sy Rama me Veliaj

Publikuar më: 13/9/2022, ora 19:46

Nga inceneratori i Tiranës, kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta mbajti protestën e parë kundër korrupsionit, ku i kërkoi SPAK të zgjohet dhe të hetojë sipas tij atë që njihet si afera e shekullit.

Protesta tek inceneratori, Meta: SPAK të heqë shaminë që i ka vendosur në sy Rama me Veliaj

Publikuar më: 13/9/2022, ora 19:46

Nga inceneratori i Tiranës, kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta mbajti protestën e parë kundër korrupsionit, ku i kërkoi SPAK të zgjohet dhe të hetojë sipas tij atë që njihet si afera e shekullit.